Transport brodskih kontejnera

Transport brodskih kontejnera kompanija BeoPetrol obavlja po principu “ključ u ruke”. Vršimo prodaju i iznajmljivanje novih i polovnih brodskih kontejnera. Pri kupovini ili rentiranju možete samostalno da prevezete odabrani brodski kontejner do željene lokacije, ali možete i tu uslugu da prepustite nama.

Kompanije BeoPetrol već dugi niz godina gradi poverenje kod svojih klijenata prvoklasnom uslugom nabavke i dopremanja brodskih kontejnera. Bilo da vam je potreban kontejner za transport, skladištenje ili bilo koju drugu namenu, tim kompanije BeoPetrol je vaš najbolji izbor.

Transport brodskih kontejnera vršimo na osnovu vašeg zahteva. Svi naši brodski kontejneri ispunjavaju ISO 668, ISO 1496-1, CSC standarde.

Transport brodskih kontejnera Srbija

Transport brodskih kontejnera

Novi i polovni brodski kontejneri napravljeni su od CORTEN antikoroznog čelika koji je posebno dizajniran za upotrebu u brodskoj industriji. Boja, kojom je ofarban kontejner, otporna je na slanu vodu.

Posedujemo sve vrste kontejnera, kako standardne, tako i nestandardne koje možemo da vam dostavimo na zahtev.

Naši kontejneri nalaze se u brojnim lukama:

  • Luka Beograd, Srbija;
  • Luka Bar, Crna Gora;
  • Luka Rijeka, Hrvatska;
  • Luka Kopar, Slovenija;
  • Luka Solun, Grčka;
  • Luka Roterdam, Holandija;
  • Luka Antwerp, Belgija;
  • Luka Constanca, Rumunija.

Svi kontejneri su odmah spremni za isporuku. Dostavu brodskih kontejnera vršimo kako rečnim, tako i drumskim transportom.

Posedujemo prvoklasne i pouzdane kamione kojima dopremamo kontejnere na željenu adresu i to po najpovoljnijim cenama u regionu. Potrebno je samo da nas kontaktirate, naručite kontejner, a sve ostalo je naša briga. Možete da budete uvereni da će brodski kontejner koji ste odabrali biti na zahtevanoj adresi u što kraćem roku.

Transport brodskih kontejnera - Beopetrol

Brodski kontejneri BeoPertol

Iznajmljivanje i prodaja brodskih kontejnera sve su popularniji kako u Srbiji, tako i u regionu. Sigurnost i bezbednost robe obezbeđuje se alarmom, GPS sistemom za praćenje i brzo lociranje kontejnera, kao i video nadzorom.

Ukoliko želite vrhunsku uslugu po najpovoljnijim cenama i bez dodatnih troškova, potreban vam je samo kontakt kompanije BeoPetrol. Mi smo najbolji prijatelj bezbednosti vaših dragocenosti.

Transport brodskih kontejnera – najsigurnija usluga kompanije BeoPetrol.

Ostale usluge

Pozovite nas i mi smo tu da odgovorimo na sva vaša pitanja.