Stambeni brodski kontejneri

Stambeni brodski kontejneri samo su jedan od načina na koje možete da koristite ove veoma praktične kontrukcije. Brodski kontejneri su veoma ekonomični i za njih nema granica kada je reč o upotrebi.

Ukoliko ste se ikada zapitali da li možete da živite u brodskom kontejneru, odgovor je DA. Brodski kontejner možete da preuredite po svojoj meri i želji, kao i da ga pregradite i od njega napravite svoj dom.

Veoma su izdržljivi jer su napravljeni i dizajnirani tako da zaštite svoj sadržaj od brojnih negativnih faktora, poput vremenskih nepogoda i slično. Osim toga, veoma su mobilni i jednostavni za manipulaciju i premeštanje.

Stambeni brodski kontejneri Beopetrol

Stambeni brodski kontejneri

Stambeni brodski kontejner može da bude luksuzan ili opremljen osnovnim životnim potrepštinama, po vašoj želji. Za ovakvo opremanje doma u brodskom kontejneru, možete i da konsultujete arhitektu koji će vam pomoći da na najbolji način isplanirate prostor.

Oni su veoma svestrani i višenamenski, kao i prilagodljivi, pa su i vaše mogućnosti sa njima neograničene. Pored toga, lako su dostupni i uglavnom se smatraju montažnim objektima. Ne treba vam mnogo vremena za postavljanje, jer nema gradnje, već samo pregrađivanje, i to po vašoj želji.

Stambeni brodski kontejneri ne iziskuju dodatne troškove, pa ćete na taj način i uštedeti novac. Ono na šta bi trebalo da obratite pažnju jeste izolacija. Kako ne biste imali problema i poteškoća sa toplotom ili kondenzacijom, postarajte se da dobro i kvalitetno izolujete brodski kontejner.

Stambeni brodski kontejneri Beopetrol 1

Prodaja i iznajmljivanje brodskih kontejnera

Kompanija BeoPetrol se već dugi niz godina bavi kako prodajom, tako i iznajmljivanjem polovnih i novih brodskih kontejnera.

Imajte u vidu da su ove kontrukcije izuzetno mobilne i praktične, pa osim za stanovanje, mogu da se koriste i za transport, skladištenje robe ili pak kao poslovni prostor.

Bilo da želite da kupite ili iznajmite stambeni brodski kontejner, renomirana i pouzdana firma Beopetrol bi trebalo da bude vaš prvi i jedini izbor.

Ostale usluge

Pozovite nas i mi smo tu da odgovorimo na sva vaša pitanja.