Prodaja novih brodskih kontejnera

Prodaja novih brodskih kontejnera, odnosno, kupovina novih brodskih kontejnera, predstavlja najbolji vid ulaganja kompanije, ma kojom delatnošću da se bavite.

Brodski kontejneri koriste se kako za transport ili skladištenje robe, tako imaju primenu i u korišćenju stambenog ili poslovnog prostora. Jedna od njihovih osnovnih prednosti jeste ta što se klasifikuju kao montažni objekti. Za njihovo postavljanje i korišćenje nije potrebna građevinska dozvola.

Prodaja novih brodskih kontejnera jedna je od osnovnih delatnosti kompanije BeoPetrol. Naši brodski kontejneri ispunjavaju ISO 668, ISO 1496-1, CSC standarde.

Prodaja novih preko-okeanskih brodskih kontejnera

Prodaja novih brodskih kontejnera - Na šta treba da obratite pažnju?

Iako okružena kopnom i bez izlaska na more, Srbija je zemlja koja je bogata rekama. Transport robe se veoma jednostavno vrši vodenim putem, odnosno obavlja se rečni transport robe. Tom prilikom često se koriste brodski kontejneri. Oni robu i dragocenosti čine bezbednim i možete da budete uvereni da će roba stići na željenu lokaciju neoštećena.

Prilikom kupovine brodskog kontejnera, obratite pažnju na to da je u skladu sa standardima, odnosno da je brodski kontejner sertifikovan.

Prodaja novih brodskih kontejnera 20fit

Veličine i dimenzije brodskih kontejnera

Posedujemo standardne kontejnere, od 6 i 12 metara. Kompanija BeoPetrol ima direktnu saradnju sa dobavljačima za kontejnere za posebene namene.

Kontejneri OPEN TOP se razlikuju od standardnih kontejnera koji imaju krov. Napravljeni su od odvojivih greda prekrivenih ceradom.

Ova struktura u velikoj meri pojednostavlje proces utovara i istovara kontejnera. Moguće je i korišćenje krana ili dizalice kada je krov otvoren.

Na zahtev obezbeđujemo i Flat rack kontejnere. FR kontejneri koriste se za velika opterećenja, kao i za robu koja se mora utovariti odozgo ili sa strane. Osnove su ojačane i ne postoje horizontalni bočni zidovi i krov. Kontejneri su dostupni u standardnim dimenzijama od 6 i 12 metara, a nosivost iznosi 31.000 kg i 39.000 kg.

Kontejneri sa bočnim vratima (SIDE DOORS) imaju stranice koje se mogu u potpunosti ili delimično otvoriti za pristup unutrašnjosti. Bočne strane mogu biti izrađene od čeličnih vrata ili cerade. Idealni su za kompaktno i efikasno pakovanje, jer svoj teret ili skladištenu robu možete poređati po strani. Takođe, možete uštediti vreme pronalaženja i preuzimanja svoje robe nakon pakovanja kontejnera. Sjajan su izbor za potrebe skladištenja robe.

Ostale usluge

Pozovite nas i mi smo tu da odgovorimo na sva vaša pitanja.