Poslovni brodski kontejneri

Poslovni brodski kontejneri sve su popularniji među biznismenima i poslovnim osobama, naročito ukoliko mnogo vremena provode na terenu. Bilo da vam je potreban prostor za sastanak sa partnerima, ili odmorište za radnike, poslovni brodski kontejneri su idealno rešenje.

Bez obzira na to kojom delatnošću se bavi vaša firma, klijenti, poslovni partneri ili drugi saradnici neretko će želeti da vas posete na terenu, gde se najveći deo posla i obavlja. Ukoliko ste se pitali gde biste mogli da ih ugostite, brodski kontejneri su sjajno i veoma praktično rešenje. Pored toga, kontejneri su mobilne kontrukcije, koje jednostavno možete da premestite sa jedne lokacije na drugu.

Poslovni brodski kontejneri Beopetrol (2)

Poslovni brodski kontejneri za prijem stranaka

Brodski kontejneri dizajnirani su tako da budu veoma prilagodljivi. Uz pomoć arhitekte, možete veoma jednostavno da ga pregradite i napravite prostor po svojoj meri i želji.

Unutrašnjost kontejnera opremite komfornim i udobnim nameštajem, klima uređajem i prostor će biti spreman za prijem stranaka i klijenata. Ujedno, pokazaćete da ste snalažljivi i lako prilagodljivi promenama u različitim uslovima.

Odmorište za radnike

Poslovni brodski kontejneri mogu da se koriste i kao prostor za odmor i relaksaciju. Ukoliko su radnici na terenu i potreban im je predah, uredite kontejner tako da služi kao prostor u kome mogu da imaju obroke, odmaraju, pa čak i prespavaju.

Aparat za kafu, vending mašine i televizor, trebalo bi da budu obavezni deo opreme svakog kontejnera koji služi kao odmorište za radnike na terenu.

Poslovni brodski kontejneri Beopetrol

Magacinski prostor

S obzirom na to da su brodski kontejneri veoma izdržljivi i da su napravljeni od kvalitetnog materijala, veoma često se koriste i kao prostor za skladištenje robe ili namirnica. Osim toga, koriste se i za železnički ili rečni transport, što je ujedno i njihova primarna namena.

Konstruisani su tako da sve stvari, roba i dragocenosti, koje čuvate u njima ostanu neoštećene i sasvim bezbedne i sigurne.

Kompanija Beopetrol se već dugi niz godina bavi prodajom i izdavanjem novih, ali i polovnih brodskih kontejnera. Bilo da su vam potrebni za stambeni ili poslovni prostor, skladištenje ili transport, kod nas možete da pronađete idealni i odgovarajući brodski kontejner.

Ostale usluge

Pozovite nas i mi smo tu da odgovorimo na sva vaša pitanja.