Polovni brodski kontejneri

Polovni brodski kontejneri veoma su praktični i, zapravo, ne razlikuju se mnogo od novih i nekorišćenih brodskih kontejnera. Napravljeni su od veoma izdržljivog materijala, pa ne samo da će poslužiti svojoj svrsi, već će i očuvati robu ili dragocenosti koje u njima čuvate.

Bilo da koristite polovne brodske kontejnere ili nove i nikada ranije korišćene, možete da budete spokojni i uvereni da će sve što se u njima nalazi biti očuvano.

Višenamenski kontejneri mogu da se koriste ne samo za transport, već i za skladištenje robe. Ipak, ukoliko se preurede, mogu da posluže i kao odmorište ili poslovni prostor na terenu. Brodski kontejner možete da opremite nameštajem, klima uređajem i da uživate u njemu.

Polovni brodski kontejneri Beopetrol

Polovni brodski kontejneri

Brodski kontejneri nazivaju se još i intermodalni kontejneri, a najrasprostranjeniji model je kreiran po ISO standardu. Napravljen je od metala, a njegove uobičajene dimenzije su: 244 centimetara širine i 259 centimetara visine. Imaju i dve standardne dužine, a to su 610 i 1220 centimetara.

Ranije se najčešće koristio kao magacinski prostor prilikom transporta ili skladištenja robe. Prvi brodski kontejner korišćen je za transport robe do Portorika.

S obzirom na to da su polovni brodski kontejneri napravljeni i dizajnirani tako da mogu da izdrže dugačka putovanja i to pod teretom u različitim vremenskim uslovima, opšte je poznato da na njih možete da se oslonite šta god da vam zatreba.

Ne pravi se velika razlika između polovnog i novog brodskog kontejnera. Pored toga, oni su eco-friendly i mogu da se koriste više puta.

Polovni brodski kontejneri Beopetrol

Kupovina brodskih kontejnera

Kompanija BeoPetrol bavi se prodajom i iznajmljivanjem kako polovnih tako i novih brodskih kontejnera. Naši polovni brodski kontejneri opremljeni su alarmom koji dodatno štiti vašu robu. Pored toga, kontejneri imaju i GPS praćenje, odnosno lokator, tako da ne može da dođe do toga da se kontejner izgubi.

Kupovina novih ili polovnih brodskih kontejnera je sjajno ulaganje koje će značajno unaprediti vaše poslovanje. Veoma su mobilni, praktični i ekonomični, pa njima možete da manipulišete po želji.

Ostale usluge

Pozovite nas i mi smo tu da odgovorimo na sva vaša pitanja.