O nama

Prodaja i iznajmljivanje brodskih kontejnera osnovna je delatnost kompanije Beopetrol koja ovim uslugama brojnim firmama olakšava poslovanje. Bilo da vam je potreban stambeni ili poslovni brodski kontejner, naša kompanija je tu za vas.

Brodski kontejneri koriste se već dugi niz godina, a vremenom njihova ekonomičnost i praktičnost došla je do izražaja. Pokazali su se kao veoma pouzdani ne samo za skladištenje i transport robe, već su veoma korisni i za drugačije svrhe.

Ukoliko vam je potreban pouzdani montažni objekatbrodski kontejner je idealno rešenje. Mi ćemo vam pomoći da odaberete najbolji model koji će unaprediti i poboljšati vaše poslovanje.

O nama brodski kontejneri BeoPetrol 2

Prodaja i iznajmljivanje brodskih kontejnera - Prodaja polovnih i novih kontejnera

Prodaja brodskih kontejnera je iz godine u godinu sve popularnija među poslovnim ljudima kojima veoma BRZO treba praktično prostorno rešenje. Bilo da želite da transportujete tešku mašinu ili da napravite poslovni prostor ili odmorište za radnike na terenu, možete da iskoristite brodski kontejner u te svrhe.

Kupovina brodskog kontejnera jeste ulaganje kojim ćete ostvariti pun potencijal vaše firme i pokazati da umete da razmišljate izvan okvira. Ovi pouzdani objekti neće vas nikada izneveriti.

Prodaja i iznajmljivanje brodskih kontejnera - Iznajmljivanje polovnih i novih kontejnera

Osim prodaje, odnosno kupovine brodskih kontejnera, njihovo iznajmljivanje poslednjih godina privlači sve veću pažnju.

Ukoliko ste tek pokrenuli svoju firmu, ili vam brodski kontejner treba samo jednokratko, pre nego što se odlučite za dugoročno ulaganje, razmotrite iznajmljivanje brodskih kontejnera.

O nama brodski kontejneri BeoPetrol 1

Dodatne usluge

Dodatne usluge kompanije Euroenerga obuhvataju i obezbeđivanje sigurnosti brodskih kontejnera. Kako bi vaša roba, dragocenosti i sve ostalo što želite da čuvate, držite ili skladištite u kontejneru bilo idealno bezbedno, savetujemo korišćenje alarma, video nadzora, ali i GPS praćenje kontejnera prilikom transporta robe.

Kompanija Euroenerga uvek je tu za vas ukoliko vam je potrebno privremeno ili trajno rešenje skladištenja, transporta ili obezbeđenja robe. Prodaja i iznajmljivanje brodskih kontejnera naša su specijalnost i možete da budete uvereni da će sve vaše dragocenosti unutar kontejnera biti savršeno očuvane i bez ikakvih oštećenja.

Dugogodišnje iskustvo, tradicija i brojni zadovoljni klijenti, naši su garanti i svedoci prvoklasne usluge koju pružamo.

Pozovite nas i mi smo tu da odgovorimo na sva vaša pitanja.