Kontejnerski terminal Srbija

Kontejnerski terminal Srbija – luka Beograd jedan je od najprometnijih rečnih terminala u regionu. Beograd, glavni grad Srbije, leži na dve reke koje mu omogućavaju jednostavniji i ekonomičniji vid transporta.

Kompanija BeoPetrol bavi se kako prevozom i transportom robe, tako i prodajom i iznajmljivanjem novih i polovnih brodskih kontejnera. BeoPetrol već dugi niz godina gradi poverenje svojih klijenata koji su uvek bili izuzetno zadovoljni profesionalnom i brzom uslugom.

Stisak ruke nakon kvalitetno obavljenog posla – naša je vodilja u poslu sve ove godine.

Reference možete da pogledate klikom OVDE.

Kontejnerski terminal Srbija Beopetrol

Kontejnerski terminal Srbija

Luka Beograd, Srbija, jedan je od osnovnih i glavnih terminala za brodske kontejnere u Srbiji. Luka Beograd jedna je od najvećih luka u čijem sistemu posebno mesto zauzima terminal za brodske kontejnere.

Kompanija BeoPetrol blisko sarađuje sa Lukom Beograd. Tu ne samo da skladištimo nove i polovne brodske kontejnere, već ih iz te luke i dostavljamo gde god da želite. Povezujemo sve destinacije na plovnom putu Severno more – Crno more. Ujedno, kombinujemo i drugačije vrste prevoza, poput drumskog, železničkog i slično. To nam omogućava da unutar kontenenata dopremimo brodski kontejner ili vašu robu gde god da je potrebno.

Vršimo usluge transporta, skladištenja, obezbeđenja robe i kontejnera, kao i usluge carinjenja. Posedujemo javno carinsko skladište, ali i obavljamo usluge rečnog carinjenja. Skladište je veličine 500 metara kvadratnih i u potpunosti je opremljeno po najsavremenijim standardima carinskih organa.

Kontejnerski terminal Srbija Beopetrol 1

Prodaja i iznajmljivanje novih i polovnih brodskih kontejnera

Kompanija BeoPetrol čini važan segment u transportu robe ukoliko vam je potreban kontejnerski terminal Srbija.

Bilo da vam je potreban kontejnerski terminal Srbija, Beograd, transport kontejnera, carinjenje ili skladištenje, BeoPetrol je tu za vas. Posedujemo odmah dostupne brodske kontejnere u svim lukama u regionu i Evropi.

Ostale usluge

Pozovite nas i mi smo tu da odgovorimo na sva vaša pitanja.