Dodatne usluge

Dodatne usluge, pored iznajmljivanja i prodaje novih i polovnih brodskih kontejnera, obuhvataju opremu neophodnu za obezbeđivanje robe.

Brodski kontejneri napravljeni su od veoma izdržljivog materijala koji je otporan na brojne faktore i nepogodne vremenske uslove. U skladu sa tim, roba će biti netaknuta i neoštećena. Ipak, kako bi vaša roba i dragocenosti unutar kontejnera bili savršeno bezbedni, potrebna je i dodatna oprema koja će osigurati da ne dođe do zloupotrebe brodskog kontejnera.

Svaki od brodskih kontejnera obeležen je serijskim brojem, kako ne bi došlo do greške prilikom utovara ili istovara. Ipak, kako se brodski kontejner ne bi izgubio, dodatne usluge koje pruža Beopetrol kompanija podići će bezbednost na viši nivo.

Video nadzor brodski kontejneri - Dodatne usluge, Beopetrol

Dodatne usluge - Video nadzor

Video nadzor je od velike koristi kako bi se sprečilo neovlašćeno otuđenje brodskog kontejnera. Ukoliko u kontejneru skladištite robu koja vam je veoma značajna, video nadzor osiguraće da sve vaše dragocenosti ostanu tamo gde im je i mesto.

Kamere mogu da budu postavljene na više lokacija i tamo gde vama odgovara. Praćenje video nadzora omogućeno je u svakom trenutku, kao i vraćanje snimka i njegov detaljan pregled. Omogućavamo dvadesetčetvoročasovni video i audio nadzor.

Obezbeđujemo i snimače zvuka, kako u brodskom kontejneru, tako i u njegovoj okolini.

Dodatne usluge - GPS praćenje kontejnera

Prilikom transporta robe, bilo da se radi o rečnom ili železničkom prevozu, neretko se događaju neprijatne situacije. Naime, i pored toga što su brodski kontejneri jasno obeleženi, događa se da kontejner bude greškom transportovan na pogrešnu lokaciju.

Kako biste jednostavnije utvrdili gde se vaš brodski kontejner nalazi, pomoći će vam dodatne usluge kompanije Beopetrol. GPS praćenjem brodskog kontejnera svakog trenutka imaćete u vidu gde se tačno vaš kontejner nalazi.

GPS pracenje kontejnera Beopetrol

Alarm

Alarm je veoma korisna dodatna usluga kompanije Beopetrol ukoliko želite posebno da osigurate i obezbedite vaš brodski kontejner. Kako ne bi došlo do neželjene manipulacije ili zloupotrebe, postavite alarm na kontejner i na taj način osigurajte svoju robu.

Kompanija Beopetrol se već dugi niz godina bavi prodajom i iznajmljivanjem polovnih i novih brodskih kontejnera. Bilo da vam je kontejner potreban radi skladištenja robe ili poslovnog prostora, naš tim može da vam pomogne da odaberete odgovarajući model.

Senzori koji detektuju svaki pokret, kako oko kontejnera, tako i u njemu, nalaze se na skrivenom mestu. Veoma su osetljivi i reagovaće i na najmanji pokušaj neovlašćene manipulacije. Vlasniku će istog momenta stići SMS upozorenja na mobilni telefon.

Osim toga, brodski kontejneri opremljeni su i protivpožarnim alarmom.

Mi smo uvek tu za vas – možemo da vam olakšamo i osiguramo poslovanje!

Carinsko posredovanje

Carinsko posredovanje jedna je od delatnosti kompanije sa tradicijom – BeoPetrol. Bavimo se kako prodajom i iznajmljivanjem polovnih i novih brodskih kontejnera, tako i njihovim transportom. Pored toga, na nas možete da se oslonite i ako imate potrebu za kontejnerkim terminalom u Srbiji, ali i za carinjenjem i rečnim carinjenjem robe.

Carinsko posredovanje Beopetrol

Carinsko skladište

Kompanija BeoPetrol poseduje javno carinsko skladište. Ono se prostire na površini od 500 metara kvadratnih i opremeljeno je po najnovijim standardima carinskih nadležnih organa. Kao posebnu pogodnost izdvajamo mogućnost prevoza robe “od vrata do vrata”, odnosno od magacina do željene adrese. Sva roba i dragocenosti mogu se dodatno osigurati putem osiguravajućih kuća Basler i Uniqua.

Carinsko posredovanje u rečnom transportu

Uprava carina obavlja poslove državne uprave i stručne poslove koji se odnose na: carinjenje robe, carinski nadzor i druge poslove kontrole putnika i prometa robe i usluga sa inostranstvom, kao i druge poslove određene Zakonom.

Postupak carinjenja podrazumeva primenu metoda koje su propisane Carinskim zakonom i pratećim propisima.

Popis tovara (kargo manifest) je spisak robe koja se transportuje i on obuhvata:

  • Brojeve tovarnih listova;
  • Imena pošiljalaca i primalaca robe;
  • Oznake i brojeve;
  • Broj i vrstu paketa;
  • Opis i količinu robe;
  • Popis tovara može da zameni tovarnu deklaraciju.

Kompanija BeoPetrol usko sarađuje sa Lukom Beograd, kao i brojnim drugim lukama, kako u Srbiji, tako i u drugim zemljama regiona i Evrope. Pored usluga prodaje, iznajmljivanja i transporta brodskih kontejnera, pružamo i usluge carinskog posredovanja u rečnom transportu.

Ostale usluge

Pozovite nas i mi smo tu da odgovorimo na sva vaša pitanja.